PayPal’ın Venmo Uygulamasında Kripto Para Ticareti Başlatılıyor

0
445

Ödeme devi PayPal, Venmo uygulaması içinde kripto para ticaretini başlatmak üzere. PayPal şirketi çoğunlukla Y kuşağı tarafından kullanılan Venmo uygulamasına kripto saklama ve kripto para ticareti yapma hizmeti getiriyor. PayPal bu sayede kripto para erişimini daha da genişletmeyi amaçlıyor.

PayPal ilk olarak geçen yıl Kasım ayında Bitcoin ve diğer bazı kripto para birimlerini benimsediğini duyurdu ve kullanıcılarının Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum satın alıp bunları kendi ağı içinde aktarmalarına izin verdi. Bu yıl PayPal, kullanıcılarının 26 milyondan fazla trader’dan alışveriş yapmak için kripto kullanmasını ve Venmo mobil uygulaması aracılığıyla kullanmaya başlamasını sağlama sözü verdi.

Bugün yapılan açıklamaya göre, 77 milyon Venmo kullanıcısı anında 1 dolar değerinde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) veya Bitcoin Cash (BCH) satın alabilecek ve uygulama üzerinden arkadaşlarına gönderebilecek. Şirket haberi duyuran açıklamada, “Kullanıcılar Venmo ile bakiyelerinden, bağlantılı bir banka hesabından veya banka kartından kripto para alıp satma olanağına sahip olacaklar. Tüm işlemler doğrudan Venmo uygulamasında yönetilecek” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz