Paris St. Germain Futbol Kulübü Taraftarları İçin Yeni Bir Sistem Başlatıyor

0
344

Paris St. Germain Futbol Kulübü (PSG), hayranların futbol kulübünün bir dizi farklı yönüne oy vermesini sağlayan bir kripto token başlattı. Token’ler Socios adlı uygulamada bulunacak ve bu sayede taraflar da kulüp hakkında söz sahibi olabilecek. PSG’nin token’i, takımın taraftarlarının dostluk maçlarının nerede oynandığı ve üniformaların tasarımı gibi şeylere karar vermelerine izin verecek.

Paris St. Germain Futbol Kulübü, kulübün 78 milyon taraftarının takımın aldığı kararlara katılmasına ve oy vermesine izin verecek bir uygulama olan Socios ile bir anlaşma imzaladı. PSG, Malta merkezli bir şirket olan Chiliz.net ile anlaşma imzalayan birkaç takımdan biri.

Socios uygulamasının arkasındaki şirket, Chiliz’in imzaladığı diğer takımlar arasında Juventus (JUV $), Atletico de Madrid (ATM $), A.S. Roma (ASR $), Galatasaray (GAL $) ve West Ham United (WHU $). İlk lansmanda 20 milyon PSG  token’i olacak ve 1.69 eurodan satılacak.

Birçok profesyonel spor kulübü heyecanı arttırmak ve hayranları sahadaki eyleme bir adım daha yaklaştırmak için en iyi yolu arıyor. Kripto ise seyirci deneyimine başka bir boyut eklemek için mükemmel bir yol gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz