Paris Hilton, Sandbox”ta “Parisland”ı Başlatacak

0
312
Paris Hilton
Paris Hilton

Hilton otelerinin varisi Paris Hilton, The Sandbox oyununda başlatılan “Parisland”daki flört deneyimi aracılığıyla hayranların da aşkı bulmasını istiyor. 13 Şubat’tan itibaren, Parisland’e giren oyuncular sanal olarak diğer beş oyuncuyla tanışabilecek, görevleri tamamlayabilecek ve sonunda bir ortak seçebilecek. Yapılan açıklamaya göre oyunlaştırılmış deneyimin, metaverse’de “hayali bir realite şovu” olması planlanıyor.

Sandbox COO’su ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget yaptığı açıklamada, Parisland’ın oyuncular arasındaki gerçek ilişkileri ve bağlantıları geliştirmek için tasarlandığını söyledi. Firmanın Web3 ve metaverse stratejisine öncülük eden Cynthia Miller, Parisland’ın misyonunun “insanların aşkı bulmasına yardımcı olmak” olduğunu söyleyerek, kullanıcıların deneyim sırasında gerçek romantik bağlantılar kurabileceklerini umuyor.

Sandbox, Polygon üzerine inşa edilmiştir ve rapçi Snoop Dogg ve elektronik müzisyen deadmau5 gibi birçok ünlü tarafından kullanılmaktadır. Ayrıca Sandbox, CoinGecko fiyat verilerine göre geçen yıl %85 düşüş gösteren ancak geçen ay %42 toparlanan yerel ERC-20 tokeni SAND’ı kullanarak çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz