Optimism Robinhood’da Listeleniyor

0
88
Optimism
Optimism

Optimism’in (OP) Robinhood Crypto platformunda alım satım için listelenmesiyle kripto para yatırımcıları için yeni bir gelişme yaşandı.

Robinhood Crypto’nun resmi duyurusuna göre listeleme, yalnızca belirli Avrupa Birliği (AB) yetki bölgelerindeki kullanıcılar tarafından kullanılabildiği için bir sorunla birlikte geliyor.

Borsanın Optimism’i listeleme duyurusu, Avrupa pazarındaki nadir genişleme nedeniyle bir değişiklikle geldi. Optimism artık Robinhood Crypto’da yayındayken, kullanıcılar OP tokenlerini doğrudan Robinhood uygulaması aracılığıyla satın alma, satma ve takas etme fırsatına sahip. Optimism, büyüme potansiyeline sahip olması nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekiyor, dolayısıyla Avrupa pazarı genişleme için doğru fırsat olabilir. Ek olarak, traderlar, şartlar ve koşullara bağlı olarak, potansiyel olarak işlemlerinin bir yüzdesini Bitcoin (BTC) cinsinden geri kazanabilirler.

Optimism’in yanı sıra Robinhood Crypto, ticaret için çok çeşitli kripto para birimleri sunuyor. Şu anda platformda alım satım için mevcut olan önemli kripto para birimlerinden bazıları arasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) ve XRP yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz