OKX Token Yükselişte

0
321
OKEX
OKEX

Coingecko’nun verilerine göre, kripto borsası OKX’in yerel tokeni olan OKB, son 24 saat içinde yaklaşık %25 arttı ve 22.15$ ile yeni bir aylık en yüksek seviyeye ulaştı. OKX Token, 5.1 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 19. kripto para birimi haline geldi. İşlem hacimleri de son 24 saatte %208 artarak 90.019 milyon dolara yükseldi. OKB, Uniswap’ın arkasındaki popüler merkezi olmayan borsa (DEX) tokenini geçmekten sadece yarım milyar dolar uzakta.

Haftalık olarak, OKB, piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında üçüncü en büyük haftalık kazanç olan %28,9’dan fazla kazanç elde etti. Bugünkü muazzam kazanımlara rağmen, kripto para, Mayıs 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44.01$’dan hala %53’ün üzerinde düşüşte.

OKB tokeninin arkasındaki borsa olan OKX, kendisini Bahamalar’da bir Dijital Varlık İşletmesi olarak kaydettirerek tokenin değerlendirmesini hızlandırdı. Şirket ayrıca en az 100 kişiyi işe almayı planlayan ada ülkesinin başkenti Nassau’da bir ofis açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz