Novogratz, ETF’lerin Bitcoin Benimsenmesini Artıracağına İnanıyor

0
98
Mike Novogratz
Mike Novogratz

Galaxy Digital CEO’su ve dijital varlık alanının önde gelen isimlerinden Mike Novogratz, Bitcoin’in geleceği ve Borsa Yatırım Fonlarının (ETF’ler) perakende talebi üzerindeki etkisi hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Forbes ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Novogratz, geleneksel finansın Bitcoin’in bir sonraki büyüme aşamasını ilerletmedeki dönüştürücü rolünü vurguladı. Novogratz’ın iyimserliği, yakın zamanda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun ABD’de listelenen ilk spot bitcoin borsada işlem gören fonları onaylamasıyla önemli ölçüde arttı.

Novogratz’a göre bu gelişme, sektör için bir dönüm noktasına işaret ediyor ve potansiyel olarak dijital varlıklarla kurumsal ve perakende etkileşimde yeni bir çağın habercisi.

ETF’ler, erişim kolaylığı ve geleneksel yatırımcılara aşinalıklarıyla, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için yatırımcı tabanını genişletmede önemli bir etken olarak görülüyor.

Bu hamle, daha önce muhafazakar yatırımcıları kripto piyasasına girmekten caydıran bazı likidite ve volatilite endişelerini giderebilir. ETF’lerin kullanıma sunulmasının yarattığı olumlu ivmeye rağmen Novogratz, sektörün geleceğini gölgeleyen süregelen düzenleyici belirsizlikler konusunda uyarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz