Novogratz, Bitcoin Satın Alma Zamanının Geldiğini Söyledi

0
299
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, mevcut küresel ekonomik ortamın Bitcoin’e yatırım için önemli fırsatlar yarattığına inanıyor. Novogratz, Bitcoin’i satın almanın tam zamanı olduğunu öne sürdü.

Kripto kralı, 15 Mart’ta CNBC ile yaptığı bir röportajda mevcut piyasa koşullarını, Federal Rezerv’in faiz oranı artışının piyasaları bir kuyruk noktasına getirdiği Aralık 2018 ile karşılaştırdı. Son emtia piyasasındaki, özellikle de petrol piyasasındaki düşüşün, ABD ve dünyanın bir durgunluğa ve kredi krizine doğru ilerlediğini gösterdiğini savundu. Novogratz, Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın yakında faiz oranlarını durdurması ve hatta düşürmesi gerekeceğini öngördü. Sonuç olarak, bu, psikolojide Bitcoin ve Ethereum’a fayda sağlayabilecek önemli bir değişime yol açabilir.

Bitcoin’in piyasa değeri Salı günü 500 milyar doları geri kazanmayı başardı ve Bitstamp borsasında 26.533 dolara ulaştı. Piyasa, mevcut krizin Fed’i faiz artırımlarını frenlemeye itebileceğini düşünüyor. Novogratz’ın yorumları, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin psikolojideki bir değişimden ve küresel bir durgunluktan fayda sağlayabileceğini gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz