Novogratz: Bitcoin Çöküşün Ardından Yükseliş Eğilimini Sürdürecek

0
125
Mike Novogratz
Mike Novogratz

X sosyal medya ağında yakın zamanda yayınlanan bir gönderide Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, son dönemdeki piyasa düzeltmesne rağmen yükselişe devam edeceğine inanıyor.

Bloomberg’in belirttiği gibi bu, Silikon Vadisi Bankası’nın (SVB) çöküşünden bu yana tek bir seanstaki en büyük Bitcoin düşüşü oldu. Düşüş, İran’ın yakın zamanda İsrail’i önemli bir füze ve drone saldırısıyla hedef almasıyla Orta Doğu’daki gerilim nedeniyle meydana geldi. İran’ın tepkisinin bölgede daha fazla gerilime yol açıp açmayacağı belli değil.

Novogratz, “Soğukkanlıların galip gelmesi için dua ediyorum ve bu büyük bir bölgesel çatışmanın başlangıcı değil. Ortadoğu’da o kadar çok güzel şey oluyor ki bizim burada olmamız trajik.” dedi.

Daha önce Novogratz, Bitcoin fiyatının 2024’te 100.000 doları geçebileceğini öngörmüştü. Oldukça iyimser tahmininin ardındaki temel neden olarak Bitcoin borsa yatırım fonlarındaki “kaçak momentumu” gösterdi. Novogratz, düşüşe rağmen en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in yükseliş trendine devam edebileceğine inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz