Novogratz “Bitcoin Alın” Önerisini Yineledi

0
318

Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, tekrar takipçilerinin Bitcoin almalarını tavsiye etti. Hatırlayacağınız üzere Novgratz bu ayın başında topluluğa Bitcoin satın alma zamanının geldiğini söyleyerek Bitcoin almalarını önermişti. Şimdi Novogratz bu önerisini yineledi.

Şirketleri ve küçük işletmeleri kurtarmak için 6 trilyondan fazla para basan ABD Merkez Bankası, bu haftanın başında 2.3 trilyon dolardaha ekleneceğini duyurdu.Bunun üzerine kripto topluluğundan bazı kişiler FED’in bu kadar çok para basması ile alay etti. Örneğin analist Anthony Pompliano, Fed’in ekonomiye ne kadar para enjekte ettiğini bilmediğini ve buna yetişebilmek için ortada çok fazla trilyon olduğunu belirtti.

Mike Novogratz ise Fed’in para basımının yardımcı olmaması durumunda ekonomiyi teşvik etmek için farklı bir şey açıklayabileceğini söyledi. Bu yüzden Novogratz yatırımcılara Bitcoin satın almalarını önerdi.

Son olarak, VanEck dijital varlık direktörü Gabor Gurbacs, bu konu üzerine Bitcoin’i merkez bankalarının manipülasyonundan arınmış tek varlık olarak nitelendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz