Mt. Gox Hakkında Çıkan Raporları Reddetti

0
318
Mt. Gox
Mt. Gox

Kötü şöhretli kripto borsası Mt. Gox’un alacaklılarından biri olan Eric Wall, 140.000 BTC’nin yakında dağıtılacağına dair haberi yalanladı. Ödeme sisteminin henüz oluşturulmadığını, etkilenen yatırımcıların ödemelerini alabilecekleri bir borsa seçeneği bile hazır olmadığını söyledi.

Bir gün önce yayılan söylentilere göre, Mt. Gox’un 28 Ağustos’ta Bitcoin telafilerine başlaması gerekiyordu. Birçok kişi durumdan endişelendi ve söylentiyi kripto para piyasası için bir “kara kuğu” olarak gördü. Panik, Fed’in Jackson Hole sempozyumundaki şahin söyleminden sonra zaten önemli ölçüde düşen Bitcoin ve piyasanın geri kalanı üzerinde ek baskı yarattı. O sırada BTC fiyatı 20.000 doların altına düştü.

Geçtiğimiz Temmuz ayında, Mt. Gox web sitesinde güncellenmiş bir Rehabilitasyon Planı yayınlandı ve mağdurlardan tazminat taleplerinin Ağustos ayına kadar kabul edileceğini ve ardından bir inceleme ve ödeme döneminin başlayacağını belirtti. Bununla birlikte, ne o zaman ne de bugün mahkeme, alacaklılar veya Mt. Gox tasfiye memurlarının kendileri net tarihler veya başka herhangi bir özel bilgi vermediler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz