Bitcoin’i Tavsiye Eden Motley Fool 5 Milyon Dolar Değerinde Bitcoin Aldı

0
394

Özel yatırım danışmanlığı firması Motley Fool’un web sitesi okuyucularına Bitcoin satın almalarını tavsiye etti. Şirket aynı zamanda 5 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldığını açıkladı. Bitcoin’in volatil olduğunu kabul eden firma, çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olarak uzun vadede bugünün seviyelerinden 10 kat daha fazla potansiyele sahip olduğunu belirtti. Bununla birlikte yayınlanan yazıda, “Bitcoin yatırımını yıllarca tutmayı planlıyoruz.”dedi.

Motley Fool Bitcoin’e yatırım yapmak için üç nedeni sıraladı. Birincisi, Bitcoin’in sonunda altından daha iyi bir değer deposu olacağına inandığını belirtti. İkincisi, fiyat istikrara kavuşursa, Bitcoin’in bir borsa aracı olarak kullanılabileceğini söyledi. Son olarak, şirket Bitcoin’in enflasyona karşı bir koruma olduğunu ifade etti.

Motley Fool firmasının Bitcoin’e yatırım yapması lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatını artırdı. Bu haberin ardından Bitcoin 52 bin dolara yükseldi ve böylelikle tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz