Monero, 2022’nin En İyi Gizlilik Tokeni

0
332
monero
monero

Monero (XMR) şu anda 146,39 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %1,39’luk bir artış kaydetti. Kripto kışı tarafından diğer kripto para birimleri kadar önemli ölçüde hırpalanırken, kripto parayı bir gizlilik parası olarak çevreleyen Korku, Belirsizlik ve Şüphe (FUD) son zamanlarda toparlanmasına yardımcı oldu.

Dash (DASH) ve Zcash (ZEC) dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer gizlilik tokenleri ile yan yana yerleştirildiğinde toparlanması daha da belirgin hale geldi. CoinGecko’nun verilerine göre, mevcut fiyatlarla Monero geçen yıl fiyat değerinin yaklaşık %30’unu kaybetti. Buna karşılık, Dash yıldan yıla %68,2 düştü ve şu anda 43,38 dolarla el değiştiriyor, Zcash ise aynı zaman diliminde %74,7’lik düşüşle 38,06 dolara, en düşen gizlilik tokeni olarak çıkıyor.

Monero, yalnızca fiyatla olan ilişkisini korumakla kalmadı, aynı zamanda incelenmekte olan tüm gizlilik tokenleri arasında açık ara en çok işlem gören oldu. Aktif bir katkıda bulunan topluluğu ile Monero projesi, merkezi olmayan ödeme ekosisteminde devrim yaratma potansiyeline sahip bir proje olarak ön plana çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz