Milyarder Paul Tudor Jones Fiyat Düşüşüne Rağmen Hala Bitcoin’i Seviyor

0
178
Paul Tudor Jones
Paul Tudor Jones

Milyarder yatırımcı Paul Tudor Jones için Bitcoin’in cazibesi hâlâ güçlü. Salı günü CNBC’nin “Squawk Box” programına katıldığı sırada, lider kripto para birimini ve altını hâlâ sevdiğini, bunun ana nedenleri olarak durgunluk korkuları, artan jeopolitik huzursuzluk ve oran artışlarının olduğunu söyledi. Riskten korunma fonu imparatoru, Bitcoin’e ilk yatırımını, dijital varlığın enflasyondan korunma aracı olarak ilgi görmeye başladığı dönemde yapmıştı.

Onun baskınının ardından Bitcoin, birçok yatırımcının ilgisini artıran önemli bir yükselişe tanık oldu. Ancak bu yılın başlarında yaşanan olaylar sonucunda Jones, Bitcoin’in mevcut cazibesine ilişkin çekincelerini paylaştı.

CNBC’nin “Squawk Box” programında konuşan Jones, yeniden değerlendirme yapmasının ardındaki başlıca nedenler olarak enflasyonun düşmesini ve düzenleyicilerin artan dikkatini gösterdi. Jones ayrıca son CNBC görünümünde ABD hisse senetlerine ilişkin görüşlerini de aktardı. İçinde bulunduğumuz dönemi ABD’deki hisse senedi yatırımcıları için özellikle zorlu bir dönem olarak etiketleyen Jones, jeopolitik belirsizlik ile ABD’nin sorunlu mali durumunun birleşiminin ana caydırıcı faktörler olduğuna dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz