Milyarder Novogratz’ın Firması Toplu İşten Çıkarmaları Araştırıyor

0
295
Galaxy Digital
Galaxy Digital

Bloomberg tarafından Salı günü yayınlanan bir rapora göre, küresel kripto odaklı finansal hizmetler şirketi Galaxy Digital, çalışanlarının yaklaşık %20’sini işten çıkarmayı planlıyor. Şirketin hisseleri bu yıl %70’ten fazla değer kaybetti ve kripto para piyasasının son derece ezici performansını yansıtıyor.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, rekor seviyesinden %70.40 düştü. Bu yılın başlarında Novogratz, Mayıs ayında patlayan Terra projesini teşvik ettiği için ateş altında kaldı. Bu tür işten çıkarmalar şirket için yeni olmayacaktır. 2020’nin başlarında Galaxy Digital, işgücünü %15 oranında azalttı. Ancak şirket, yükselen kripto para fiyatları sayesinde 2021’de toparlanmayı başardı.

Novogratz’ın kişisel net değerinin 2021’in sonlarında boğa piyasasının zirvesinde 8,5 milyar dolara yükseldiği bildirildi. Şiddetli fiyat düzeltmesine rağmen, Novogratz uzun vadede kripto para birimleri konusunda yükselişini sürdürüyor. Bu yılın başlarında, Bitcoin fiyatının bundan birkaç yıl sonra 500.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz