Mike Novogratz’dan BTC Tahmini

0
334
BTC
BTC

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının sonunda 1 milyon dolara ulaşabileceğine inanıyor. Bloomberg’in bildirdiğine göre, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz bugün erken saatlerde, Bitcoin fiyatının “aya” gideceğini tahmin etti. Miami’de devam eden Bitcoin 2022 konferansı sırasında tahmini açıkladı. Kripto para birimi patronu, Fed’in bir sonraki toplantısında gösterge kısa vadeli faiz oranını yarım puan artıracağına inanıyor. Bu tahmin piyasa beklentileri ile uyumludur.

Merkez bankası, enflasyon konusunda çok daha sert bir pozisyon aldıktan sonra Mart ortasında 2018’den bu yana ilk kez faiz artırdı. Bugün erken saatlerde yayınlanan FOMC Mart toplantı tutanakları, 1994’ten bu yana en sert Fed sıkılaştırma döngüsünü gösterdi. Novogratz, yakın gelecekte FED’i mahkemeyi geri almaya zorlayacak bir ekonomik gerileme olacağına inanıyor. Fed’in bilançoyu ayda 95 milyar dolar küçültmesi bekleniyor.

Galaxy Digital patronu, Bitcoin’in bir değer deposu olarak hizmet ettiğini iddia ederek artan kurumsal kabul gördüğünü bir kez daha belirtti. Novogratz, Bitcoin fiyatının sonunda 1 milyon dolar seviyesine ulaşabileceğine de inanıyor. Geçen ay, kripto para birimi, bundan beş yıl sonra 500.000 dolara ulaşabileceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz