Mike Novogratz Yarılanma Yaklaşırken Bitcoin Yükselişi Bekliyor

0
128
Mike Novogratz
Mike Novogratz

Bitcoin, Nisan 2024’te merakla beklenen halving etkinliğine hazırlanırken, ünlü yatırımcı Mike Novogratz, önde gelen dijital varlığın gelecekteki gidişatına ilişkin yükseliş beklentilerini paylaşıyor.

Kripto yatırımlarında uzmanlaşan Galaxy Investment’ın CEO’su Novogratz, Bitcoin’in yaklaşmakta olan yarılanmasıyla ilgili bilgi verdi. Kripto para biriminin yakın zamanda 1 trilyon dolarlık piyasa değeri sınırını aşması ve 52.500 dolara yaklaşmasıyla Novogratz, yaklaşan yarılanmanın önemini vurguluyor.

Kıtlığın altını çizen Novogratz, BTC madenciliğinde yaklaşan zorluk artışından bahsetti ve artan talebin ve azalan arzın Bitcoin fiyatını daha da yukarıya itme potansiyelinin altını çizdi. Varlık fiyatlarının belirlenmesinde arz dinamiklerinin rolünü vurguladı ve sürekli talebin ortasında arzın azalmasının uzun vadede Bitcoin’in değerini daha yüksek tutabileceği düşüncesini yineledi.

Novogratz’ın sözlerine ek olarak, kurumsal yatırımcılardan gelen son gelişmeler de Bitcoin’in artan ana akım kabulünün altını çiziyor. Küresel bir yatırım yönetimi şirketi olan BlackRock, spot iShares Bitcoin Trust (IBIT) için Bitcoin varlıklarını 105.280 BTC’ye yükselterek dijital varlığa olan kurumsal güvenin devam ettiğinin sinyalini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz