Mike Novogratz, SBF’nin Hapse Atılması Gerektiğini Söyledi

0
299
Mike Novogratz
Mike Novogratz

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, gözden düşmüş FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’i “hayal ürünü” olmakla suçladı. CNBC ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in hapse atılması gerektiğini söyledi. Novogratz, Bankman-Fried’in tüm bu fiyasko ve bu fiyaskodaki suçluluğu hakkında “hayal gördüğünü” iddia ediyor.

Gözden düşmüş kurucu ortak, Çarşamba günü DealBook Zirvesi etkinliğinde finans gazetecisi Andrew Ross Sorkin ile yaptığı kapsamlı bir röportajda şirketinin çöküşü hakkında konuştu. Bir saat süren canlı röportaj sırasında Bankman-Fried, FTX müşterilerinin fonlarını ticaret şirketi Alameda’ya bilerek gönderdiğini yalanladı. Tüm resmin farkında olmadığını iddia ederek Alameda’nin eylemlerinden haberdar olmadığını söyledi.

Şiddetli kripto krizine rağmen Galaxy Digital CEO’su Novogratz, kriptonun geleceği konusunda iyimser olmaya devam ediyor. Kripto kralı, devam eden kripto kışını bir “büyüme fırsatı” olarak görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz