Mike Novogratz BTC Düşüşünü Görmezden Gelmedi

0
243
Mike Novogratz
Mike Novogratz

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, CNBC’ye yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, kripto para birimi fiyatlarının daha da düşebileceğini öngördü. Kripto para patronu, “Yana doğru gideceğiz… Daha aşağı gidebilir miyiz? Elbette yapabiliriz” dedi.

Aşırı kaldıraç “çok ve çok” olması nedeniyle endüstrinin büyük bir düzeltmenin ortasında olduğunu iddia ediyor. Novogratz, Celsius, BlockFi ve Three Arrows Capital gibi merkezi kripto para şirketlerinin muazzam miktarda kaldıraca sahip olduğunu ekliyor. Bahsedilen üç şirket, şu ana kadar devam eden piyasa çöküşünün en büyük kayıpları arasında yer alıyor ve tüm sektörü kırılma noktasına itiyor.

2021’in sonlarında Novogratz, teknoloji ağırlıklı Nasdaq 100 ile yüksek korelasyon nedeniyle Bitcoin’in ilk çeyrekte düşük performans göstereceğini doğru bir şekilde tahmin etti. Ocak ayında, en büyük kripto para biriminin “çok savunmasız” olduğu konusunda uyardı. Bitcoin bugün erken saatlerde kısaca 21.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı, ancak boğalar potansiyel bir toparlanma beklentileri konusunda temkinli olmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz