Mike Novogratz, Bitcoin’in Bu Yıl Yükseleceğini Tahmin Ediyor

0
326
Mike Novogratz
Mike Novogratz

Tanınmış kripto para birimi yatırımcısı Mike Novogratz, bölgesel bankacılık krizini ve ABD borç durumunu yükselişinin katalizörü olarak göstererek Bitcoin için yükseliş geleceğini tahmin etti.

Yakın tarihli bir Fox Business röportajında, önde gelen kripto para birimi savunucusu ve yatırımcı Mike Novogratz, Bitcoin’in bu yıl daha yüksek işlem görmeye devam edeceğini tahmin etti. Novogratz, bölgesel bankacılık krizini ve ABD’deki borç durumunu yükselişin katalizörleri olarak gösterdi. Ayrıca, Federal Rezerv’in bu yıl faiz oranlarını düşürmek zorunda kalacağına ve bunun da kripto para birimi piyasalarının daha da yükselmesine neden olacağını belirtti.

Novogratz, Bitcoin’in performansının gücünü son bankacılık krizine bağladı. Ayrıca faiz oranlarının potansiyel etkisini de tartıştı ve zaten çok fazla artırılmış olabileceklerini iddia etti. Yatırımcı, Federal Rezerv’in kripto para piyasasına potansiyel olarak fayda sağlayabilecek bir hareket olan yaz ortasına kadar faiz oranlarını düşürmeye başlayacağını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz