Mike McGlone: BTC’nin 100 Bin Dolara Ulaşması Sadece Bir Zaman Meselesi

0
282
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bloomberg’den Mike McGlone, 100.000 dolarlık Bitcoin fiyat tahminini desteklemeye devam ediyor. Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone’a göre, en iyi kripto para birimi olan Bitcoin, hala 100.000 dolara ulaşma yolunda. McGlone, petrol fiyatlarının 2022’nin ikinci yarısında aşağı yönlü bir yörüngede devam edeceğini tahmin etti.

Batan ham petrolün küresel deflasyonist eğilimleri işaret etmesi muhtemeldir, bu da ABD Federal Rezervinin büyük olasılıkla zam oranlarını durduracağı anlamına gelir. New York Federal Rezerv Bankası tarafından yakın zamanda yapılan bir ankete göre, enflasyon beklentileri ABD’de tüm zaman dilimlerinde düştü. Bu tür makroekonomik koşullar altın satın alabilir. McGlone, altının 2.000 dolar seviyesini geri kazanacağını tahmin etti.

Bu arada McGlone defalarca Bitcoin’in 2021’in sonunda 100.000 dolara ulaşabileceğini belirtti. Ancak tahmini çok yanlıştı: en büyük kripto para birimi bu Haziran 17.600 dolara kadar düştü. Yine de analist, aşırı yükseliş tahmininin arkasında durmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz