MicroStrategy CEO’su, Elon Musk’a Bitcoin Tavsiyesinde Bulundu

0
332
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

20 Aralık tarihinde Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk Twitter hesabından Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili bir dizi tweet yayınladı. Bunun üzerine Nasdaq’da listelenen MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, Musk’ı hissedarlarına 100 milyar dolarlık bir iyilik yapmaya çağırdı.

Saylor, Elon Musk’ın sabah yayınladığı tweet’e karşılık olarak, “Eğer hissedarlarına 100 milyar dolarlık bir iyilik yapmak istersen Bitcoin satın almalısın. S&P500’de listelenen diğer firmalar senin izinden gider ve böylelikle zamanla 100 milyar dolar 1 trilyona ulaşır.” dedi. Daha sonra Musk, Saylor’ın sözleri ilgisini çekmiş olacak ki, “Bu kadar büyük işlemler yapmak mümkün mü?” dye bir soru yöneltti. Saylor ise karşılık olarak “Evet, geçen ay 1.3 milyar değerinde Bitcoin satın aldım, istersen sana anlatabilirim.” dedi.

Bu dialoğun ardından kripto sektöründen birçok isim Musk’ın ileride Bitcoin’e ilgi gösterebileceği sonucuna vardı ve Elon Musk’ın Bitcoin’e yatırım yapması halinde Bitcoin’in Mars’a yükseleceğini iddia ettiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz