Microsoft, Meta İle Anlaşma Yaptı

0
266
Microsoft
Microsoft

LLama 2’yi Azure bulut bilgi işlem platformuna entegrasyonu, iki teknoloji devini bir araya getiriyor. Salı günü, yıllık Inspire etkinliği sırasında teknoloji devi Microsoft, sosyal medya devinin yapay zeka modeli LLama 2’yi Microsoft Azure bulut bilişim platformuna entegre etmek için Mark Zuckerberg’in Meta’sı ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Azure AI sunumu sırasında Microsoft CEO’su Satya Nadella, “Meta, açık modellerde yenilik yaparak olağanüstü bir iş çıkarıyor ve Llama, açık kaynak ve yapay zeka temel modellerinin neler yapabileceğine dair hayal gücünü ele geçirdi.” “Bugün Meta’nın Llama 2’sinin Azure ve Windows’a geleceğini duyurduğumuz için çok heyecanlıyız.”diye ekledi.

LLama 2, Microsoft’un Azure platformunu kullanan geliştiricilere hiçbir ek ücret ödemeden sunulacaktır. Ayrıca Microsoft, Copilot for Microsoft 365 paketini kullanan işletmeler için kişi başı 30 ABD doları abonelik modelini duyurdu. Copilot, yapay zekayı kullanarak üretkenliği ve yaratıcılığı artırmayı amaçlayan bir AI motorudur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz