Michael Saylor Bitcoin’de Yükselişini Sürdürüyor

0
275
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

MicroStrategy CEO’su Bitcoin konusunda yükselişini sürdürüyor. Önde gelen Bitcoin yatırımcısı ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, CNBC’deki Squawk Box programına katıldı ve 7 Haziran’da iki ABD senatörü tarafından önerilen yeni kripto yasa tasarısı hakkında yorumda bulundu. Saylor, Bitcoin’in daha fazla düşmesini ve MicroStrategy’nin devasa BTC yatırımından sonra önemli kayıplar yaşamasını bekleyip beklemediği sorulduğunda, lider kripto para biriminin sıfıra düşeceğine kesinlikle inanmadığını belirtti. Saylor, BTC sıfıra gitmeyecekse, o zaman milyon USD fiyat işaretine gideceğini de sözlerine ekledi.

MicroStrategy şefi ayrıca Bitcoin’in “açıkça altından ve altının olmak istediği her şeyden daha iyi” olduğunu söyledi. Saylor, BTC yalnızca altının değerinde olsaydı, “Bitcoin, kripto para başına yalnızca beş yüz bin USD olurdu.” diye ekledi.

Saylor, Bitcoin’i destekleyen son iki faktör olarak, Hazine Bakanı Janet Yellen’ın 7 Nisan’da Amerikan Üniversitesi’ndeki konuşmasından ve 7 Haziran’da senatörler Kirsten Gillibrand ve Cynthia Lummis tarafından sunulan kriptoc yasasından bahsetti. Nisan ayında yaptığı konuşmada Yellen, gizemli Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto hakkındaki efsaneyi anlattı ve dijital varlıkların ABD’nin geleceği için çok önemli olduğunu açıkladı. Saylor, bunlara dayanarak, insanların artık Bitcoin’in kalıcı olduğunu ve benimsenmesinin arttığını anlamaya başladıklarını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz