Michael Saylor Bitcoin Popülaritesinin Sırrını Açıkladı

0
85
MicroStrategy
MicroStrategy

MicroStrategy’nin kurucusu ve şu anda şirketin Bitcoin stratejisinden sorumlu olan eski CEO’su Michael Saylor, CNBC’nin Squawk Box sunucusuyla Bitcoin, onun güçlü yönleri ve finans dünyasındaki diğer umutları hakkında konuştu.

Ayrıca MicroStrategy’nin neden Bitcoin severlerden fon çekmeye devam edeceğini ve BlackRock gibi spot Bitcoin ETF’leriyle rekabet edeceğini de açıkladı.

Michael Saylor, gelecekte Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesine ilişkin vizyonunu sunucu Andrew Sorkin ile paylaştı.

Saylor, BTC’nin altına kıyasla çok daha ilerici olduğunu ve birkaç dakika içinde dünyanın diğer ucuna işlem yapılabileceğini belirtti. Ayrıca, BTC’nin en iyi özelliklerinin tümüne sahip olması ve hiçbir kusurunun olmaması nedeniyle “Bitcoin altını yiyecek” diye düşünüyor. Saylor’a göre Bitcoin, altından ve diğer riskli varlıklardan ve SPY gibi ETF’lerden gelen fonları yönlendirecek.

MicroStrategy, yaklaşık 821,7 milyon dolar değerinde 12.000 BTC daha toplarken, BlackRock’un en büyük Bitcoin ETF’sini geride bıraktı ve şu anda BlackRock’un 195.985,31’ine karşılık toplam 205.000 BTC’yi elinde tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz