Messari CEO’su, Büyük Satışlara Rağmen Bitcoin Almayı Savunuyor

0
462
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Dijital para birimi ekosistemi, bugün en büyük kripto para birimlerinde devam eden büyük satışlarla birlikte düşüş eğilimine girdi. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 20.000 dolarllık destek seviyesinin altına düşerek en kötü etkilenen kripto para birimi gibi görünüyor ve son 24 saat içinde %7,99 düşüşle 19.993,72 dolardan el değiştiriyor.

Sektörün önde gelen finans kuruluşu olarak kabul edilen Silvergate Bank’ın iflası ile birlikte sektörün bankacılık sisteminden kopup çıkmayacağı tartışılmaya başlandı. Kripto yanlısı avukat John Deaton da dahil olmak üzere endüstri liderleri, FTX’in yanı sıra bu olayın da düzenleyicilerin kripto karşıtı gündemlerini artırmaları için bir temel olarak kullanılabileceğinden endişe duyuyorlar. 

Tüm bunlara rağmen, büyük bir kripto analitik hizmet sağlayıcısı olan Messari’nin kurucusu ve CEO’su Ryan Selkis, dijital para biriminin olabileceği en düşük fiyat noktalarından birinde olduğunun teyidini gösteren “Bitcoin Satın Al” tweet’ini attı. Ryan Selkis, yatırımcıların Bitcoin satın alması gerektiğini söyledi. Böylelikle Selkis, düşüşe rağmen lider kripto para birimi Bitcoin’e inandığını göstermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz