Meksika Körfezi’ndeki Yangının Ardından BTC Destekçileri Elon Musk’a Meydan Okudu

0
282

Bitcoin kullanıcıları, teçhizatları için sürekli olarak alternatif enerji kaynakları arayan Bitcoin madencilerinin çalışmalarının, petrol ve doğal gaza dayalı geleneksel enerji endüstrisinin çevre için ne kadar güvenli olduğuna bir örnek olarak Meksika Körfezi’ndeki son yangına atıfta bulundu. Analist Willy Woo, girişim yatırımcısı Anthony Pompliano ve Kraken’den Dan Held gibi isimler Meksika sularındaki yangına dikkat çektiler.

Reuters’in haberine göre, petrol şirketi Pemex’in Meksika’nın Yucatan yarımadası yakınlarındaki körfezin yüzeyinde su altı boru hattındaki bir sızıntı nedeniyle bir yangın başladı. Yangın yeri dairesel bir şekle sahip olduğu için sosyal medya bu olay “ateş gözü” olarak adlandırıldı. Twitter’daki Bitcoin meraklıları, “ateş gözü”nün viral videosunu paylaşarak petrol ve Bitcoin’i kıyasladılar.

111.000’den fazla abonesi olan bir Bitcoin meraklısı, Elon Musk’ı, okyanusu kaynatan petrole kıyasla BTC’nin çevre için kötü olduğu hakkında daha fazla şey söylemesi için etiketledi. Bitcoin destekçisi LilMoonLambo, Elon Musk’ın okyanusu yakan petrole kıyasla Bitcoin’in çevreye zarar verdiğini söylemesini eleştirdi ve Bitcoin’in ekoloji için kötü olduğunu kanıtlamaya çağırdı.

Bilindiği üzere bu yılın başlarında Elon Musk, Tesla’nın e-arabaları için Bitcoin ödemelerini kabul etmesini askıya aldı ve Bitcoin madencileri yenilenebilir enerjiye geçene kadar şirketin BTC’yi kabul etmeye devam etmeyeceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz