Max Keiser Uçuk BTC Tahmininin Arkasında

0
303
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Tanınmış Bitcoin maksimalisti Max Keiser, bu yıl Bitcoin’in hala 220.000 dolara ulaşma ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyor. Keiser, Bitcoin’in bu yıl içinde 220.000 dolar seviyesine yükseleceği tahminini tekrar paylaştı. Bunu 2022’de daha önce birkaç kez tweetledi, ancak şimdi bunun neden gerçekleşeceğini belirtti.

Keiser, BTC’nin gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından programlanan sıkı bir şekilde sınırlı Bitcoin arzı olan gelecekteki sınırsız bir BTC artışı (21 milyon) için Bitcoin maxis tarafından sıklıkla belirtilen nedenlerden birini paylaştı. Ayrıca, her dört yılda bir, basılan kripto para miktarı yarıya indirildiğinde sözde yarılanma gerçekleşir. Halihazırda çıkarılmış 18 milyondan fazla Bitcoin ile, kalan üç milyonu üretmek uzun yıllar alacak. Önceki BTC yarılanması Mayıs 2020’nin başlarında gerçekleşti, bu nedenle bir sonrakinin 2024’te olması bekleniyor.

Keiser, BTC fiyatının yüksek büyümesinin öncesinde Bitcoin hash oranındaki büyük bir büyüme olacağına inanıyor. 2 Ocak’ta Bitcoin hash oranı 203,5 exahash ile tarihi bir zirveye yükselirken, BTC merkezi borsalarda 47.000 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Şimdiye kadar, Bitcoin bu değerin yarısından fazlasını kaybetti ve 20.587 dolardan el değiştiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz