Max Keiser, BTC Varlıklarından %20.000.000 Kârla Övünüyor

0
146
Max Keiser
Max Keiser

Bitcoin destekçisi, trader ve broker olan Max Keiser, Bitcoin varlıklarından elde ettiği şaşırtıcı kâr artışıyla övündü.

Keiser, Bitcoin’i 2011’den bu yana elinde tuttuğunu, BTC’nin dünyayı dönüştürmeye yönelik devasa gizli potansiyelini gördüğünü ve ilk BTC bloğunun oluşturulmasından üç yıl sonra ve Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun halka açılmaya karar vermesinden bir yıl sonra onu satın almaya başladığını vurguladı.

Keiser, Bitcoin varlıklarının “2011’den bu yana %20.000.000 arttığını” tweetledi. Ancak Keiser, sosyal medyada sahip olduklarıyla övünmek için değil, kripto alanındaki temel güvenlik kurallarından birini uygulayarak ne kadar BTC’ye sahip olduğunu hiçbir zaman resmi olarak paylaşmadı. Ancak, birçok eski Bitcoin sahibi gibi Keiser’in de Bitcoin’in büyük bir kısmına sahip olduğu ve o zamandan bu yana vokal bir Bitcoin maksimalistine dönüştüğü açık.

Bitcoin’in fiyatı 2020’den bu yana şu ana kadar %106 arttı, altın ise %16 arttı. Lider kripto para birimi 42.000 dolara kadar ulaşıyor. Rakibi fiziksel altını ise 2.130 dolar seviyesine yükseldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz