Max Keiser: Bitcoin İçin Acil Hedef 50.000 Dolar

0
164
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin savunucusu ve El Salvador başkanı Nayib Bukele’nin Bitcoin benimseme stratejisi danışmanı Max Keiser, artık Bitcoin’in belirli koşullar nedeniyle “gecikmesinin” ardından yakın zamanda belirli bir hedefe ulaşmasını bekliyor.

Yakın zamanda yayınlanan bir tweet’te Bitcoiner ve BTC maksimalisti Keiser, Grayscale’in Bitcoin Trust’tan (GBTC) yaptığı son Bitcoin satışları hakkında yorum yaptı.

Son iki gün içinde, büyük kripto hedge fonu 15.986 BTC’lik büyük miktarlarda satış yaptı; 13.179 BTC ve 10.872 BTC, toplamda 1.618 milyar dolar olarak değerlendirildi. Bununla ilgili yorum yapan Keiser, GBTC dengesine ulaşıldığını tweetledi.

Keiser, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun 11 şirkete kendi spot Bitcoin ETF’lerini ticarete açmaları için yeşil ışık yaktıktan sonra, Bitcoin’in 50.000 dolara yükselmesi beklenen yükselişinin “bazı Wall St. oyuncularının BTC ETF alımlarını engellemesi nedeniyle” geciktiği konusunda olumlu.”

Keiser, Ocak ayının başlarında bununla ilgili bir tweet atarak, özellikle Vanguard bankacılık devinin genel müdürüne, müşteriler için Bitcoin ETF satın alımlarını yasaklayarak, dünyanın amiral gemisi kripto para biriminin hızla yükselmesini engelleyen kişi olarak adını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz