Max Keiser: Bitcoin (BTC) 500.000 Doları Görecek

0
122
Bitcoin
Bitcoin

Max Keiser, Bitcoin hakkında ultra yükselişli bir gönderi yayınladı ve BTC fiyatının muhtemelen “500.000 doları aşacağını” tahmin etti.

Keiser, ABD borsasında 1980’lerin sonundan bu yana görülmemiş büyük bir çöküş öngördüğü için bunun mümkün olduğuna inanıyor. Keiser, piyasanın yeniden zirveye ulaşmasıyla birlikte büyük bir hisse senedi düzeltmesi bekliyor gibi görünüyor. Bitcoin maksimalisti Keiser, küresel sermaye piyasalarına ilişkin sektör lideri bir yorum olan The Kobeissi Letter tarafından yayınlanan bir tweet’ten alıntı yaptı.

Söz konusu tweet, şu anda piyasadaki hisse senetlerinin en tepedeki %10’unun, %75 ile Büyük Buhran’dan bu yana en yoğunlaşmış hisse senetleri olduğunu belirtiyor. Kobeissi Letter, Dot-com balonunun zirve yaptığı 2001 yılında bile konsantrasyonun daha düşük olduğunu ve yaklaşık %72 olduğunu belirtiyor.

Tweet, 2008’deki mali krizden önce, hisselerin en tepedeki %10’unun yoğunlaşmasının şu anda gözlemlenebilene kıyasla daha küçük bir zirve gösterdiğini (yaklaşık %66) belirtiyor. Tweette, “Ortalama olarak hisse senetlerinin en tepedeki %10’u tüm borsanın %64’ünü yansıtıyor” diyerek bir düzeltmenin gelebileceğini öne sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz