Matrixport: Bitcoin Şubat Ayına Kadar 50.000 Dolara Ulaşabilir

0
166
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Çinli kripto para gazetecisi ve blog yazarı Colin Wu, eski Bitmain CEO’su Jihan Wu tarafından kurulan kripto para şirketi Matrixport tarafından yayınlanan yakın tarihli bir yönetici özetinin bağlantısını paylaştı.

Belge, şirket analistlerinin neden Bitcoin’in Ocak ayı sonuna kadar 50.000 doların üzerine çıkmasını beklediğini açıklıyor.

“Bu, Bitcoin fiyatını 50.000 doların üzerine çıkarmalı”

Matrixport, SEC düzenleyicisinin Ocak ayında Bitcoin spot ETF başvurularını onaylamasını bekliyor. Belgede, Bitcoin fiyatının Ocak ayı sonuna kadar 50.000 dolar seviyesinin üzerine çıkmasını sağlayacak ana etkenin bu olması bekleniyor.

Belgede, çok sayıda yatırımcının Bitcoin madenciliği veya ilgili hisse senetlerinden vekil olarak hisse satın alması nedeniyle büyük fiyat artışının beklendiği belirtiliyor. Matrixport ekibi, Bitcoin spot ETF’lerinin merakla beklenen lansmanını, Aralık 2017’de CME Group ve ardından CBOE tarafından Bitcoin vadeli işlemlerinin lansmanına benzetti. O zamanlar lider kripto para biriminin fiyatı da önemli ölçüde artarak ilk kez 20.000 dolara ulaştı.

CME’nin yaklaşmakta olan BTC vadeli işlemlerinin yayınlanacağını doğruladığı andan itibaren ve kurumsal yatırımcıların bunları halihazırda ticarete alabildiği andan itibaren, Bitcoin yedi hafta içinde kabaca %196 arttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz