Mart 2024’e Kadar 13 Bitcoin Spot ETF Piyasaya Sürülebilir

0
188
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

IntoTheBlock’un son raporu, 13 Bitcoin spot ETF’sinin Mart 2024’e kadar piyasaya sürüleceğini ortaya koyuyor ve bu, kripto yatırımları için önemli bir kilometre taşına işaret ediyor.

Önde gelen kripto analiz platformu IntoTheBlock, Bitcoin spot ETF’lerinin merakla beklenen lansmanını inceleyen kapsamlı bir rapor yayınladı.

Rapor, Mart 2024’e kadar 13 yatırım aracının ETF piyasasına akın edeceğini ve finansal inovasyonda yeni bir çağ başlatacağını öngörüyor.

Önde gelen oyuncular arasında, yönetimi altındaki 9,4 trilyon dolarlık etkileyici varlıkla övünen BlackRock bu işin başında yer alıyor. Invesco Galaxy, Franklin Templeton ve Fidelity gibi önemli finans kurumları da kendi Bitcoin spot ETF’lerini sunmaya hazırlanıyor ve yönetim altındaki varlıklar akıllara durgunluk veren rakamlara ulaşıyor.

Yarışta liderliği ARK Invest ve 21 Shares’in ortak teklifi alıyor. Rapor, tüm başvurulara yönelik düzenleyici yanıtların Ocak ayının ilk on yılında beklendiğini ve bu iki önde gelen yatırım şirketinden ARKB ETF’nin 10 Ocak gibi erken bir tarihte piyasaya çıkmasının planlandığını gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz