Mark Cuban, Dogecoin’in (DOGE) Mavs Tarafından Hala Kabul Edildiğini Söyledi

0
133
Mark Cuban
Mark Cuban

Milyarder girişimci ve Dallas Mavericks’in eski ana sahibi Mark Cuban, yakın zamanda X’te düzenlenen Bana Bir Şey Sor (AMA) oturumunda NBA takımının Dogecoin’e desteğini yeniden doğruladı.

Topluluğun bir sorusuna yanıt veren Cuban, Mavericks’in meme’den ilham alan kripto para birimini kabul etmeye devam ettiğini doğruladı. Mart 2021’de Mavericks, Dogecoin’i bilet ve ürünler için ödeme seçeneklerine entegre etme konusunda öncü bir karar aldı. Bu, dijital para birimlerinin artan ana akım kabulünü gösterdi.

Cuban’ın Kasım ayında Dallas Mavericks’in çoğunluk hissesini Miriam Adelson’ın ailesine sattığını ve franchise değerinin 3,5 milyar dolar olduğunu belirtmekte fayda var. Aynı zamanda hisselerin bir kısmını elinde tutuyor ve takımı yönetmeye devam ediyor

AMA sırasında Cuban’ın kripto para birimi topluluğuyla olan ilişkisi, onun dijital varlıklar konusundaki gelişen duruşuna dair içgörüler sundu. Bitcoin ve Ethereum dışında en sevdiği kripto projeleri sorulduğunda Cuban, Polygon ve Injective’den bahsetti. Bununla birlikte, değişken kripto pazarında bireysel durum tespitinin önemini de vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz