Maker (MKR) Yeni Protokolü Yayına Girerken Yüzde 14 Değer Kazandı

0
193
Maker
Maker

Merkezi olmayan borç verme protokolü Maker (MKR), son 24 saatteki %14’lük belirgin artışın ardından bugün piyasada çok etkileyici bir yükselişe geçiyor. Mevcut performansına göre token, 1.178,02 dolarlık fiyatla el değiştiriyor ve bu da onu günümüzün ikincil pazarlarındaki en iyi altcoinlerden biri haline getiriyor.

SparkLend, Kore dışında daha fazla kullanıcının erişimine açık olsa da bölgedeki DeFi meraklılarını, tüm borçlular için %5 sabit oran sunan türünün tek örneği bir ürünle tanıştıracak.

Maker, geniş tabanlı yenilik ve ürünlerinin yardımıyla alaka düzeyini artıran eski DeFi protokollerinden biridir. Protokolün yerel tokeni MKR, çoğu altcoin’in bir dizi ekonomik belirsizlikle maskelenen zorlu bir pazarın ortasında hakimiyetini kaybettiği bir zamanda büyüme trendini sürdürmek amacıyla sürekli olarak en iyi yükselener arasında yer aldı.

Maker, geniş kapsamlı dayanıklılığının bir göstergesi olarak son yedi günlük dönemde %11’den fazla artış kaydetti; bu göreceli büyüme onu benzerleri arasında lider tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz