Maker (MKR) 30 Günde Neredeyse İkiye Katlandı

0
217
MKR
MKR

MakerDAO ekosisteminin temel yerel kripto para birimi olan DeFi altcoin Maker (MKR), geçen ayın en iyi performans gösterenleri arasında yer alıyor. Düzenleyici baskı ve piyasa belirsizliği, son dört haftadaki muhteşem %95’lik rallisini durdurmayı başaramadı. ASXN araştırma ekibi, Maker’ın son birkaç aydaki MKR performansının üç ana nedenini paylaştı.

İlk olarak, birikim Maker ücretlerindeki makul artışa bağlanabilir. Son günlerde, protokol 315.000 dolarlık günlük ücret kilometre taşını aştı. MKR fiyatındaki artış, protokolün tokenomik geçişiyle açıklanabilir. Maker, “Smart Burn Engine Lansmanı” yönetişim önerisine uygun olarak, satın al ve kullan modelinden daha gelişmiş bir modele geçiyor.

Son olarak, MKR, Dai Doğrudan Mevduat Modülü (DAI, DDM veya D3M) aracılığıyla Maker’dan (MKR) bir kredi limitine sahip merkezi olmayan bir borç verme platformu olan Spark’ın popülaritesindeki görünmeyen artışın ortasında yükseldi. Token 30 Haziran 2023’te toparlanmaya başladı. Yedi günden kısa bir süre içinde fiyatı 685 dolardan 1.072 dolara yükseldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz