Litecoin Mimblewimble Güncellemesini Hazırladı

0
276
Litecoin
Litecoin

Uzun zamandır merakla beklenen MimbleWimble güncellemesi Litecoin (LTC) ana ağına doğru yola çıktı. Teknik geliştirme ve topluluk yönetiminin arkasındaki kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Litecoin Foundation, Mimblewimble Extension Block (MWEB) yükseltmesinin Litecoin’de (LTC) ana ağ dağıtımına hazır olduğunu duyurdu. Litecoin Vakfı tarafından ana blogunda paylaşılan resmi duyuruya göre, Litecoin blok zinciri tarihinin en büyük güncellemesini etkinleştirecek.

Mimblewimble Extension Block yükseltmesi (MWEB) ile her LTC göndericisi, gönderen adresi ve token transferlerinin miktarı gibi işlem verilerini gizleyebilecek. Güncelleme, Litecoin’in kendisini gizlilik odaklı bir kripto para birimi olarak güçlendirmesine olanak tanıyacak.

Litecoin’e MWEB uygulaması üzerinde çalışan bağımsız bir geliştirici olan David Burkett, bu yükseltmenin Litecoin (LTC) ve bir bütün olarak blok zinciri gizliliği için önemini vurguladı. Burkett, Eylül 2019’da Litecoin’in MWEB’sini geliştirmeye başladı. Araştırması ve uygulaması Charlie Lee ve Litecoin topluluğu tarafından ortaklaşa finanse edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz