Kurumsal Yatırımcılar Bitcoin’den Vazgeçmiyor

0
217
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

CryptoQuant’ın CEO’suna göre, zincir üstü işlemler yoluyla BTC satın alan kurumsal yatırımcılar, varlıklarını henüz satmamış gibi görünüyor. Bazı endüstri yöneticileri, Perşembe günü büyük bir piyasa çöküşü sırasında Bitcoin’i (BTC) dijital altın olarak sorgularken, diğer uzmanlar MicroStrategy gibi balina yatırımcıları para kazanana kadar dijital altın anlatısını desteklemeye devam etti.

Güney Koreli zincir üstü analitik kaynağı CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, Perşembe günü Twitter’da “önemli zincir içi faaliyetler” gözlemlemediğini bildirdi. Ju, zincir içi işlemler yoluyla Bitcoin satın alan kurumsal yatırımcıların varlıklarını henüz satmadığını paylaştı. MicroStrategy, Bitcoin hazine stratejisini yakın zamanda terk edeceğine dair hiçbir işaret göstermiyor.

Çarşamba günü, Luno kripto borsasında kurumsal geliştirme başkan yardımcısı Vijay Ayyar, Bitcoin’den dijital altın olarak bahsetmenin doğruluğunu sorguladı ve BTC’yi dijital altın olarak düşünmek için henüz çok erken olduğunu öne sürdü. Ayyar, bir değer deposu olarak altınla etkin bir şekilde rekabet edebilmesi için Bitcoin’in daha yaygın bir şekilde benimsenmesi gerektiğini kaydetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz