Küçük Bitcoin Sahipleri Düşüşe Rağmen BTC Satın Alıyor

0
339
Bitcoin
Bitcoin

Glasssnode verilerine göre, küçük Bitcoin adresleri, FTX borsasının patlamasının ardından agresif bir denge artışı kaydetti. Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, 1 BTC’den az tutan bir adres grubu olan “Bitcoin karidesleri”, FTX borsasının çöküşünden bu yana 96.200 token ekledi. Önde gelen analitik firmasına göre bu, tüm zamanların en yüksek bakiye artışına işaret ediyor. En küçük Bitcoin sahipleri artık kripto para biriminin toplam dolaşımdaki arzının yaklaşık %6,3’ünü kontrol ediyor.

Bu arada, 10 BTC’ye kadar sahibi olan küçük fon sahipleri olan “Bitcoin yengeçleri” de geçen ay kabaca 191.600 tokenlik büyük bir bakiye artışı kaydetti. Bu aynı zamanda tüm zamanların bir artışına da işaret etti. Son Glassnode verileri, ortalama perakende yatırımcının muhtemelen kriptoda yükselişe devam ettiğini ve daha küçük sahiplerin onu biriktirdiğini gösteriyor.

Bitcoin, elverişsiz makro ortamın yanı sıra Terra ve FTX’in çöküşüyle birlikte değer kaybetti. Morning Consult tarafından yürütülen yakın tarihli bir anket, Amerikalıların Bitcoin’in önümüzdeki altı ay içinde 11.500 dolar düşmesini beklediğini gösteriyor. Bununla birlikte cüzdanında kripto tutanların 17.500 dolar gibi daha iyimser bir hedefi var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz