Kripto Tasfiyeleri 296 Milyon Doları Aştı

0
244
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Binance’e yönelik SEC baskısı haberinin halka duyurulmasının ardından piyasa, 296 milyon dolar değerinde kripto tasfiye edildi.

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), Binance borsasına ve CEO’su Changpeng “CZ” Zhao’ya 13 suçlamayla dava açmasının ardından dijital para birimi ekosistemi sarsıldı. SEC baskısı ile piyasa, son 24 saat içinde kümülatif tasfiye rakamının 296.95 milyon doları aşmasıyla büyük bir düşüş eğilimine girdi.

Geçen gün, Bitcoin (BTC) fiyatında %3,8’lik büyük bir düşüş gördü ve önde gelen varlığı 25.782,71 dolara indi. Kilit destek bölgesinin 26.000 dolardan kırılması, coinin tasfiyesinde toplam 110.91 milyon doları zorladı. BTC’nin yanı sıra diğer varlıklar da değerlerinde dramatik bir düşüş gördü.

SEC, diğer önde gelen kripto para birimleri arasında Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Filecoin’in (FIL) menkul kıymetler olduğunu iddia etti. Bu varlıklardan bahsedilmesi, fiyatlarında büyük bir düşüşe neden oldu ve Cardano, davanın kamuoyuna açıklandığı saatlerde %9’a kadar düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz