Kripto Piyasası Likiditesinin ATH’ye Ulaştı

0
114
Kripto Paralar
Kripto Paralar

CryptoQuant’ın güncel verileri, piyasa likiditesinin tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığını ortaya çıkardı.

CryptoQuant verilerine göre, ERC-20 tabanlı stablecoinlerin toplam dolaşımdaki arzı %0,44 artışla 76.150.161.366,21 ATH’ye sabitlendi. CryptoQuant analizi, stablecoin arzındaki bu patlamanın sadece Bitcoin (BTC) için değil aynı zamanda altcoinler için de faydalı olduğunu öngördü.

Piyasa Analisti ve Araştırmacı Crypto Dan, yaptığı açıklamada, “Stablecoin arzındaki artış, yalnızca #Bitcoin için değil diğer kripto paralar için de satın alma talebini gösterebilir ve bu ölçüde mevcut piyasa atmosferi olumlu olarak yorumlanabilir” dedi.

Bitcoin, daha geniş pazar büyümesi için önemli bir çapa olmaya devam ediyor ve ATH’nin geçici olarak kalması geçen hafta boyunca iyi izlenen bir trend olmaya devam ederken, CryptoQuant altcoin patlamasının çok yakında olduğunu öngörüyor.

Grubun en büyük sermayesi olan Ethereum (ETH), daha gelişmiş kullanımları teşvik etmek için katman-2 protokollerinde işlem maliyetlerini ve ölçeklenebilirliği yüksek düzeyde optimize edecek olan çok önemli bir yükseltmeyi, Dencun Yükseltmesini karşılama yolunda ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz