Kripto Piyasası 2 Trilyon Doların Üzerine Yükseldi

0
343
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Tüm kripto pazarının piyasa değeri, Mart ayının başından bu yana ilk kez 2 trilyon doların üzerine çıktı. Bitcoin (BTC) fiyatı Salı sabahı kısa süreliğine 43.000 doların üzerine çıkarken, daha geniş kripto piyasası daha fazla toparlanma belirtisi gösterdi ve bu sayede tüm endüstrinin piyasa değeri şu anda 2.018 trilyon dolara yükseldi. CoinGecko’dan elde edilen verilerin gösterdiği gibi, kripto piyasasının en son 3 Mart’ta bu kadar yüksek seviyelere ulaştı.

Önde gelen kripto para birimi, 2.779 dolara geri dönmeden önce bugün erken saatlerde 43.079 dolara gün içi en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, en son 9 Mart’ta bu seviyelerde işlem gören Bitcoin için son 24 saatte hala %3,5’lik bir değer artışı anlamına geliyor. Ethereum (ETH) da 2 Mart’tan bu yana ilk kez 3.000 doların üzerine çıktığı için piyasayı canlandırdı. Oldukça etkileyici bir şekilde, ETH de son yedi gün içinde %16,4 değer kazandı.

Son toparlanmaya rağmen, kripto piyasası Ukrayna’daki savaş nedeniyle hala büyük ölçüde bir belirsizlik durumunda. Glassnode’un son raporuna göre, fiyatlar iki ayı aşkın bir süredir mevcut ticaret aralığında konsolide oldu. Kripto para birimleri, yaptırımlardan kaçmak için kullanılıp kullanılamayacaklarına dair bir tartışma sürdüğü için son haftalarda yeniden inceleme altına alındı. Hem jeopolitik hem de düzenleyici cephedeki önemli gelişmeler, fiyatların her iki yönde de hareket etme olasılığı ile piyasayı etkileyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz