Geleneksel Ticaret Firmaları Kripto Paraya Büyük İlgi Görüyor

0
310

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir araştırmaya göre, büyük şirketler özellikle Bitcoin (BTC) gibi kripto paralardan yararlanmak istiyorlar. Acuiti yönetim istihbarat platformu tarafından yayınlanan Dijital Varlık Ticaretinin Kabulü raporunda kurumsal müşteriler için kripto para ticareti yapabilen yaklaşık 100 mekan açıldı.

Bu rapor dijital varlıkların satış tarafı hizmet sağlayıcıları arasında (% 26) geleneksel ticaret şirketlerine (% 17) göre daha fazla benimsendiğini göstermektedir. Raporda incelenen tüm kripto ticaret firmaları, Bitcoin türevlerine artan bir ilgi olduğunu fark etti. Geleneksel ticaret firmalarının yaklaşık % 57’si Bitcoin, % 29’u Ethereum (ETH) türev ticareti yaptı.

Bunula birlikte, ankette incelenen tüm ticaret kurumlarında görülen en büyük endişe güvenlik sorunu oldu. Bazı şirketler itibarını korumak için portföyleri arasında dijital varlık sunmak istemedi. Ancak ankete göre geleneksel ticaret firmalarının % 97’si önümüzdeki iki yıl içinde dijital varlık ticareti yapmayı düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz