Kripto Para Analistlerinden Bitcoin Tahminleri

0
372

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 28 Nisan tarihinden bu yana sürekli olarak yükselmekte. Son yirmi dört saat içinde neredeyse % 20 yükseldi şimdilerde ise 8.900 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, birçok kripto para analisti ve eğitimcisi Bitcoin tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. YouTuber IvanOnTech Bitcoin’in 10.000 doların üzerindeki alanları hedeflediğinı ve kısa süre sonra bu seviyeyi kıracağını öngördü. Ayrıca IvanOnTech, kripto para topluluğuna bu yıl BTC’nin en iyi performans gösteren varlık olduğunu belirtti.

Kripto para trader’ı ‘Anondran’ FOMO etkisiyle alıp yapanlara sakin olmalarını aksi takdirde Bitcoin’in 11.500 dolar seviyesine doğru ilerleyeceğini belirtti.

Ayrıca teknik analist ve Forbes yazarı Naeem Aslam Bitcoin ile ilgili şüphelerinden bahsetti. Aslam, Bitcoin’in mevcut yükselişi ve yarılanmanın yaklaşması ile 10.000 doların üzerine çıkarabileceğini düşünüyor ancak Bitcoin’in uzun süre o seviyede kalacağından şüpheli.

Son olarak, Pantera Capital’ın CEO’su Dan Morehead diğer önemli varlıklar ile Bitcoin’i karşılaştıran bir tablo yayınladı ve Bitcoin’in mevcut krizde daha da güçleneceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz