Kripto Analistleri Bitcoin’in Yükselmesini Değerlendirdi

0
560

Amerika ve İran arasındaki son günlerde yaşanan olaylardan sonra Bitcoin(BTC) fiyatı bu duruma güçlü bir tepki verdi. Sadece birkaç saat içersinde son yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin’de sadece son 2 gün itibariyle %10’luk bir artış söz konusu. İvme geçen Cuma günü ABD’nin Orta Doğu’daki hava saldırısının ardından başladı ve Bitcoin %22 ‘lik bir artışla bu duruma sert tepki verdi. Hareket, geçtiğimiz gece yarısında İran’dan gelen misilleme ile iyice sertleşti.

Kripto analist ve Trader Crypto₿ırb, Amerika ve İran arasındaki güç mücadelesi nedeniyle Bitcoin’in yükselmesinin normal olduğunu aynı durumun Trump’ın Çin’e Ticaret Savaşı ilan ettiğinde de yaşandığını belirtti.

Uzmanlara göre artık uzun vadeli teknik göstergeler de yavaş yavaş Bitcoin’de yükselişi teyit etmeye başlıyor. Analistler Bitcoin için bir sonraki hamleye bakıyor.

Mayıs ayında gerçekleşecek olan Halving’in de giderek yaklaştığını göz önünde bulundurduğumuz zaman Amerika ve İran arasındaki krizin Bitcoin fiyatlarını nasıl etkileyeceği herkes tarafından merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz