Kısa Vadeli Sahipler Bitcoin’den Önemli Kâr Elde Ediyor

0
96
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC), özellikle kısa vadeli sahiplerinden önemli kâr elde ediyor. Şu anda 68.740,53 dolardan işlem gören dijital para birimi, geçtiğimiz aylarda dikkate değer bir direnç ve büyüme gösterdi. Bununla birlikte, CryptoQuant verilerine göre, zincir üstü veriler ve piyasa analizi, BTC’yi beş aydan daha kısa bir süredir elinde bulunduran yatırımcılar arasında kayda değer bir kar alma eğilimi olduğunu gösteriyor.

Harcanan Çıktı Kâr Oranı (SOPR), geçmiş boğa piyasalarının zirvelerinde gözlemlenen kar alma eğilimlerine paralel olan önemli bir harekete işaret ediyor. SOPR metriğinin analizi, kısa vadeli BTC sahiplerinin aktif olarak kar elde ettiğini ortaya koyuyor; bu hareket, önceki boğa piyasalarının zirvelerine benzeyen bir hareket.

Bu trend, Bitcoin için çok önemli bir anı işaret ediyor ve tarihi piyasa zirvelerinden gelen duyguları yansıtıyor. Crypto Dan, mevcut piyasa dinamiklerinin nadirliğini ve önemini vurgulayarak, “Bu hareket yalnızca birkaç yılda bir gerçekleşen bir şeydir” diye vurguluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz