Keizer’e Göre Bitcoin 400 Bin Dolara Ulaşacak

1
517

TV sunucusu Max Keizer artık Bitcoin (BTC) fiyatının 400.000 dolara ulaşabileceğini söyledi. Amerikalı yayıncı Max Keizer, Austin’deki InfoWars Genel Merkezini ziyaret ederek Bitcoin hakkında tahminini dile getirdi.

Ayrıca burada Amerika’nın en ünlü komplo teorisyeni Alex Jones ile son görüşmesi sırasında ‘resmi olarak’ Bitcoin’in coin başına 400.000 dolara çıkacağını söyleyerek bomba gibi bir açıklama yaptı.

Sekiz yılda tahminimi ilk kez 400.000 dolara çıkarıyorum. Bu benim yeni resmi hedefim.” dedi.

Keizer, önde gelen kripto para biriminin sadece 1 dolardan işlem yaparken de 100.000 dolara gidebileceğini iddia eden en eski Bitcoin destekçilerinden biridir.

Şovu neredeyse tüm ana akım medya platformları tarafından 2018’de kara listeye alınan Jones, Bitcoin’i büyük bankalar ve hükümetler tarafından el konulmayacak bir ateşe benzetti. Bu anlamda Bitcoin’in yaratıcısı Satoshi, Yunan tanrılarından ateşi çalan ve insanlığa veren mitolojik kahraman Prometheus olarak görülebilir.

1 Yorum

  1. Bitcoin fiyatı için çok ciddi bir tahmin ancak bunun olabilmesi için toplumsal yayılmanın şimdikinden çok daha yüksek bir seviyede olması gerekir. Küresel ekonomik kriz gibi ekonomik olaylar sonucunda ciddi yükselişler görülebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz