Juventus Dijital Koleksiyon Kartı Çıkardı

0
326

Dünyaca ünlü İtalyan futbol kulübü Juventus taraftarlarını dijital koleksiyon kartları sunuyor. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre  bu yeni dijital kart hizmeti Blockchain tabanlı Sorare platformu aracılığıyla yapılacak. Ethereum teknolojisi kullanan Sorare platformu futbol taraftarlarının toplayabileceği ve değiş tokuş yapabilecekleri dijital kartlar sunacak. Bu kartlar futbol kulübünün efsane oyuncusu  Cristiano Ronaldo gibi oyuncuları da içeriyor. Sorare tarafından yapılan açıklamaya göre, nadir kartlardan bazıları 2.000 dolardan fazla fiyata el değiştirdi. Sorare CEO’su Nicolas Julia, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

İtalya’nın önde gelen futbol kulübü ile anlaşma imzaladığımız için çok mutluyuz. Bunu dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarına Blockchain oyununu ulaştırma amacımız için yeni bir adım olarak görüyoruz.

Ayrıca bu takımın ilk kripto para ve Blockchain hamlesi değil. Juventus geçtiğimiz aralık ayında taraftarlarının seçim ve anketlere katılmalarını sağlamak amacıyla kendi token sistemini oluşturmuştu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz