Justin Sun, Binance’ten Yarım Trilyon SHIB Çekti

0
170
Justin Sun
Justin Sun

Bu Pazartesi günü erken saatlerde, önde gelen teknoloji girişimcisi Justin Sun, dünyanın en büyük kripto borsası Binance’ten 5 milyon dolara eşdeğer 500 milyar SHIB tokenini çekti. SHIB son 24 saatte %0,8 arttı. Bu çekilme, Sun’ın yakın zamanda gerçekleştirdiği önemli işlemler modelinin bir parçası.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Binance’ten 127.510 LINK (1.85 milyon dolar), 202.385 STORJ (200.000 dolar), 53.68 milyar PEPE (76.7 bin dolar) ve 13.904 DYDX (43 bin dolar) dahil olmak üzere çeşitli diğer tokenleri geri çekti. Sun’ın bu hamleleri, yukarıda bahsedilen kripto para birimlerinin fiyat performansını potansiyel olarak etkileyebileceğinden kripto topluluğu tarafından yakından izleniyor.

Bu yılın başlarında Sun, X’te aktif olarak meme coinleri ve diğer gelecek vaat eden projelerin ticaretine başlama kararını duyurdu. Olası zararları bizzat üstleneceğini ve kârın tamamını hayır kurumlarına bağışlayacağını belirtti.

Tartışmalı girişimci, yatırımlarının finansal tavsiye olmadığını ve bu projelerin Huobi Global ve Poloniex dahil herhangi bir borsada listelenmesini garanti etmediğini de vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz