JPMorgan Yöneticisi: Kripto Paraların Çoğu Çöp

0
270
Kripto Paralar
Kripto Paralar

JPMorgan’dan Umar Farooq, kullanım durumlarının tam olarak ortaya çıkmadığını ve düzenlemenin henüz yakalanmadığını söyledi. JPMorgan’ın dijital varlık birimi başkanı Umar Farooq, piyasadaki kripto varlıklarının çoğunun “çöp” olduğunu ve gerçek kripto kullanım durumlarının henüz tam olarak ortaya çıkmadığını öne sürdü. Farooq, düzenlemenin pek çok geleneksel finans (TradFi) kurumunun dahil olmasını engelleyen gelişen endüstriye henüz yetişmediğini belirtti. Ayrıca, birkaç tanesi hariç, çoğu kripto varlığı için yardımcı programın eksik olduğunu söyledi.

“Kriptoların çoğu aslında hala önemsiz, demek istediğim, birkaç düzine token dışında, bahsedilen her şey ya gürültü ya da açıkçası, sadece gidecek.”

Farooq, “Bu yüzden aklımda, kullanım durumları tam olarak ortaya çıkmadı ve düzenleme yetişmedi ve bence bu yüzden finans sektörünün genel olarak yetişmede biraz yavaş olduğunu görüyorsunuz,” diye ekledi. JPMorgan son birkaç yılda nispeten kripto dostu hale gelse de, bankacılık devi öncelikle blok zincir teknolojisine ve bunun TradFi hizmetlerini özel olarak geliştirmek için nasıl kullanılabileceğine odaklanıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz