JPMorgan Yakın Vadede Kripto Piyasaları İçin Sınırlı Dezavantajlar Görüyor

0
207
jpmorgan
jpmorgan

JPMorgan (JPM) Perşembe günkü bir araştırma raporunda, Chicago Ticaret Borsası’nın (CME) Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerindeki açık pozisyon analizinin, uzun pozisyonların çözülmesinin başlangıçtan ziyade son aşamada göründüğünü gösterdiğini söyledi.
Açık faiz, opsiyonlar veya vadeli işlemler gibi henüz ödenmemiş, ödenmemiş türev sözleşmelerin toplam sayısını ifade eder.

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki analistler, “Sonuç olarak, kripto piyasalarında yakın vadede sınırlı olumsuzluklar görüyoruz” diye yazdı. Ağustos ayında kripto piyasalarında yaşanan ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple mahkemesi arasındaki karar rallisini tersine çeviren düzeltme, kısmen hisse senetleri ve özellikle teknoloji gibi risk varlıklarındaki daha geniş düzeltmeye bağlanabilir. Raporda, SEC’in bölge mahkemesinin Ripple davasındaki kararına itiraz ettiği ve temyiz sonucunun gelecek yıla kadar beklenmemesi nedeniyle bunun “kripto piyasaları için yeni bir yasal belirsizlik turuna” neden olabileceği belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz